ACEST SITE ESTE CEL MAI COMPLEX SITE DE RETETE CULINARE!!!!

 

 

Ficatei de pasare in aspic

  • Ficatei de pasare 350 g
  • foi de dafin 1 buc
  • aspic 600 g
  • morcovi si patrunjelfiert 150 g
  • verdeata 1 leg
  • unt 20 g
  • piper
  • sare

Ficateii de pasare se curata de fiere si pielite si se fierb 10 min. in apa cu sare si o foaie de dafin. Se strecoara, se lasa sa se raceasca, se asaza in forme pentru aspic, se decoreaza cu felii de morcov si patrunjel fierte si taiate cu un dispozitiv de taiat ornamental legumele. Se incalzeste putin aspicul, se toarna peste ficatei si se pun formele la rece. Dupa ce aspicul s-a intarit, se scot ficateii din forme, incalzindu-se putin formele in apa fierbinte. Se asaza pe un platou si se decoreaza cu verdeata, cubulete de aspic si filigran de unt.
 
 

Copyright © 2004 Dj_Ice